söndag 9 maj 2010

Inställt bokbål

All heder åt min kollega som bett om ursäkt för att ha blivit felciterad angående det riskbekanta bokbålet i Vetlanda! Han hade aldrig gett sitt stöd till den tanken, även om det framställts så i rikspress o TV. Det är inte lätt att hantera media, för minsta lillfinger blir lätt hela handen. Nog om detta...

Hade en enkel o ganska fin gudstjänst i Visby idag. Få var där, men det kändes ändå gott. Predikan kommer i morgondagens inlägg.

Nu är det snart dags för årskonferens. Den kan bli stormig, men den kan också bli väldigt avslagen. Vet inte riktigt vilket jag föredrar? Örebro är i alla fall platsen o starten går på onsdag. Innan dess skall en massa detaljer falla på plats.

Men det brukar ju lösa sig... eller som Jesus sa i dagens text i kyrkan: "Den som ber han får, den som söker han finner o för den som bultar skall dörren öppnas". Låt oss hoppas att årskonferensen öppnar dörrarna till alla människor, även dom som idag är förtryckta o missförstådda. För visst har vi ju alla samma värde i Guds ögon - då borde vi ju ha det i kyrkans oxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar